hero

PHP Developer (Wanneperveen)

PHP Developer in de kop van Overijssel 

Voor onze vestiging in Wanneperveen zijn wij op zoek naar een PHP Developer met back-end ervaring. Wij bieden je een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid tegen een goed salaris. Naast dat we hard werken, is er ook ruimte voor ontspanning.

Over ons

Unity-X ontwikkelt CRM-systemen, AMS (acquisitiemanagementsystemen), boekingssystemen, websites en andere applicaties voor diverse opdrachtgevers. Dit doen we met name voor de financiële dienstverlening. Zo werken wij onder andere voor ABN Amro, Payroll Select, Van Lanschot en verschillende MKB organisaties. 

Unity-X kent een informele werksfeer. In ons team word je continu uitgedaagd om mee te denken over oplossingen. 

Wat jij gaat doen... 

Als PHP Developer heb je een belangrijke verantwoordelijkheid in de verdere ontwikkeling van onze maatwerk applicaties. Zoals gezegd bouwen we samen aan de beste producten voor onze klanten. Je werkt dagelijks aan uitdagende projecten die vragen om specifieke oplossingen, waarbij je veel contact hebt met je collega developers. Uiteraard ontwikkelen we intelligente en solide code.

Techstack

PHP 7, MySQL, MariaDB, GitLab, PHP Storm, Postman, Vagrant

Wie jij bent... 

  • Je hebt een HBO-werk- en denkniveauafgeronde IT opleiding op hbo niveau;
  • Aantoonbare ervaring met Je kunt zelfstandig ontwikkelen in PHP, MySQL en Jajavascript libraries zoals jQuery
  • Ervaring met OOP, XML, het MVC-model en front-end development is een pre
  • Ervaring met Hetzelfde geldt voor Scrum of andere Aagile werkmethodes, fijn als je hier ervaring mee hebt.

Als professional wil jij jezelf blijven ontwikkelen. Je bent communicatief vaardig en werkt graag intensief samen in een team met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. 

Wat jij van ons kan verwachten...

  • Een goed salaris
  • Flexibele werktijden
  • Pensioen in de vorm van een vrij te besteden vergoeding
  • Super uitdagende en complexe projecten
  • Humor, gezelligheid en betrokkenheid op de werkvloer
  • En een vlotte sollicitatieprocedure

Hoe ziet deze sollicitatieprocedure er dan uit? 

Wij houden van snel schakelen. Een eerste gesprek vindt plaats via video (MS Teams). Een open gesprek waarin natuurlijk ook ruimte is voor jouw vragen. , om elkaar een beetje leren kennen. 

Als we beiden enthousiast zijn na dit gesprek, nodigen we jou op korte termijn (binnen een week) uit op kantoor. Een ideale kans om het bedrijf en wat collega's te zien en de sfeer te proeven. Ook zijn we dan benieuwd waar jouw kracht zit en waar jij in het team zou kunnen passen. De volgende dag hebben we contact en weten we of we collega's worden! 

Interesse?

Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie, middels onderstaand sollicitatieformulier. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ingrid van Gelder via ingrid@unity-x.nl of 06-11567682.