hero

PHP Developer

Gezocht: PHP Developer in de kop van Overijssel

Voor onze vestiging in Wanneperveen (Ov.) zijn wij op zoek naar een PHP-developer met affiniteit voor back-end development. Wij bieden je een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid tegen een goed salaris. Behalve voor hard werken is er ook zeker ruimte voor ontspanning.

 

Wie wij zijn ...

Unity-X ontwikkelt CRM-systemen, AMS (acquisitiemanagementsystemen), boekingssystemen, websites en andere webapplicaties voor een diverse opdrachtgevers. Het accent ligt op applicaties voor de financiële dienstverlening. Behalve voor bekende namen als ABN AMRO, Payroll Select en Van Lanschot werken wij ook voor verschillende organisaties in het MKB.

Unity-X kent een informele werksfeer. We hopen dat je het bij ons net zo prettig werken vindt als je collega’s.

 

Wie jij bent ...

Je houdt je bezig met projecten die vaak vragen om zeer specifieke oplossingen, passend bij specifieke eisen. Hierbij word je ondersteund door een team van andere ervaren ontwikkelaars.

Wij zijn op zoek naar iemand die actief met opdrachtgevers meedenkt en – uiteraard – met veel plezier en toewijding werkt aan een intelligente, solide code.

 • Je hebt HBO-werk- en denkniveau
 • Je kunt zelfstandig ontwikkelen in PHP, MySQL en javascript libraries zoals jQuery
 • Ervaring met OOP, XML, het MVC-model en front-end development is een pre
 • Hetzelfde geldt voor Scrum of andere agile werkmethodes, fijn als je hier ervaring mee hebt.
 • Je wilt je graag nog verder ontwikkelen in PHP en MySQL

 

Wat jij van ons kunt verwachten...

 • Een goed salaris
 • Flexibele werktijden
 • Pensioen in de vorm van een een vrij-te - besteden vergoeding
 • Super uitdagende en complexe projecten
 • Humor, gezelligheid en betrokkenheid op de werkvloer
 • En een vlotte sollicitatie-procedure...

 

Hoe ziet deze sollicitatie procedure er dan uit?

Omdat wij een klein bedrijf zijn, kunnen we heel snel schakelen! Een eerste gesprek vindt plaats via video (Google Meet). Jij stelt jouw vragen, en wij de onze. Een open gesprek, van beide kanten. In dit gesprek kijken we samen of er een klik is! Voor zover mogelijk, wordt er een inschatting van jouw kennis gemaakt.

Indien die klik er is, wat we natuurlijk hopen, nodigen we jou op korte termijn (binnen een week) uit op kantoor om een opdracht te maken. Geen zorgen, op een prettige en veilige manier. Dit is voor jou een kans om het bedrijf en wat collega's te zien en sfeer te proeven. En wij kunnen o.a. zien hoe jij te werk gaat en wat je kennis is. Na deze opdracht bespreken we die samen, en max. 2 dagen na de opdracht delen we met elkaar of we het zien zitten om de samenwerking te starten!  

 

Interesse?

Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie, middels onderstaand sollicitatie formulier. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Karen Bongers via karen@unity-x.nl of 06-44625518.